Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief
te ontvangen:

Hartelijk welkom nieuwe partner: Clarox!

BeterBusiness is verheugd te melden dat Clarox is toegetreden tot ons platform en heet haar dan ook van harte welkom! Bart Korver en Frank Terpstra van Clarox stellen hun bedrijf aan u voor:

Clarox
Clarox is gespecialiseerd in ICT Recruitment oplossingen en informatiebeveiliging. "Met een groot netwerk van ICT specialisten en een bewezen staat van dienst, vullen wij projecten snel en kundig in. Met een team van ervaren Resourcers staan wij dagelijks klaar voor onze klanten. Wij verzorgen de gehele afhandeling (compliancy) voor de flexibele schil, de juiste invulling voor projecten, tijdelijk of vast.
Met andere woorden: wij kunnen uw eigen Resourcecenter zijn waarin alles geregeld is ten aanzien van ‘tijdelijke’ inzet. Denk aan: searching van specialisten (vast en flexibel), vendormanagement, contractafhandeling, verloning, employer branding, (voor)financiering en rapportages. Daarnaast is Clarox het kennisplatform op gebied van Cybersecurity & Pricacy, oftewel informatiebeveiliging. Veilig internetgebruik en bescherming van privacy gevoelige data binnen uw organisatie is een must."

"Daarbovenop gaat per 25 mei 2018 de Europese regelgeving GDPR (General Data Protection Regulation) van kracht en worden pittige eisen gesteld aan data control binnen uw organisatie.
Clarox heeft zich met veel enthousiasme aangesloten bij het platform van BeterBusiness. Wij delen met genoegen onze kennis en ervaring, ons netwerk en onze diensten en maken graag gebruik van het netwerk van BeterBusiness."

ClaroX bv lid van branchevereniging BOVIB.

www.clarox.nl

Clarox

Jaaragenda