Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief
te ontvangen:

Duin & Kruidberg Conventie 2017: Metropool Regio Amsterdam op de kaart!

ABN Amro, BK Ingenieurs, IMBEMA Group, Tanger Advocaten, Landgoed Duin & Kruidberg, Spaarne Accountants & Belastingadviseurs en BeterBusiness Haarlem-IJmond organiseerden op 13 maart jl. gezamenlijk de zesde ‘Duin & Kruidberg Conventie’. Deze jaarlijks terugkerende conventie is een initiatief bedoeld voor de top van het bedrijfsleven en bestuurders in Noord-Holland en biedt een uitgelezen gelegenheid om maatschappelijke en zakelijke belangen en initiatieven te delen. Ruim 200 ondernemers, directeuren en bestuurders waren aanwezig op het Landgoed Duin & Kruidberg om kennis te nemen van de discussie over ‘De kracht van de MRA?!’.

De kracht van de MRA!?
De MRA werd door de sprekers Jaap Bond (gedeputeerde provincie Noord-Holland), Frans van der Avert (CEO Amsterdam Marketing), Frans Baud (Directeur Koninklijke Verenigde Scheepsagenturen KVSA van Halverhout & Zwart en Zurmühlen BV) en Franc Weerwind (burgemeester van Almere en voormalig burgemeester van Velsen), ieder op eigen wijze geduid als een indrukwekkende en krachtige regio. De MRA is een gebied met 33 gemeenten, in de twee provincies Noord-Holland en Flevoland en met de vervoersregio Amsterdam. Klik hier voor de site van de MRA met alle gemeenten. Dit is een metropool met een toonaangevende luchthaven, een trotse zeehaven, een indrukwekkende en gezonde (maak)industrie en een prachtig gevarieerd cultuuraanbod, uitstekend wonen en werken met véél groen en water. Wij ondernemers maken ten volle deel uit van deze metropool, daar mogen we trots op zijn. Kansen te over, met onze handelsgeest en vooral als we het sámen doen en over grenzen blijven kijken!

En hoe kun je de bijeenkomst beter samenvatten dan op de ludieke wijze waarop sneldichteres Dominique Engers dat heeft gedaan!

In het stijlvolle Koetshuis Nova Zembla van het Landgoed Duin & Kruidberg werd na afloop nog langdurig genetwerkt.

Klik hier voor de sfeervolle foto-impressie van onze hoffotograaf Onno van Middelkoop.
 

Filmimpressies van vorige conventies kunt u vinden op: www.duinenkruidbergconventie.nl.

Deze conventie is wederom tot stand gekomen door de bijzondere samenwerking met haar organiserende partners:

ABN AMRO  BK Ingenieurs  Imbema Groep

  Tanger Advocaten      Landgoed Duin & Kruidberg    Spaarne Accountants & Belastingadviseurs

 

Website van BeterBusiness

Jaaragenda