Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief
te ontvangen:

Unieke rondleiding bij Tata Steel i.s.m. Jan de Wit Group!

Het partnerbezoek bij Tata Steel was weer sensationeel. Samen met leden van de OV IJmond werden de partners in de VIP-bus van partner Jan de Wit Group rondgereden over het immense terrein. Op de heenreis werden de partners uitgebreid geïnformeerd over de activiteiten en het materieel van de Jan de Wit Group, hetgeen voor velen nieuwe informatie was.

Na de ontvangst werd door Donald Voskuil (manager regional affairs) een presentatie gegeven, waarin de highlights van Tata Steel werden belicht.

Gehuld in speciale beschermende kleding werden de partners met de bus rondgeleid over het enorme terrein en kregen zij uitleg over het gehele productieproces, eigen technische dienst, verduurzaming van het proces en investeringen, veiligheid, milieu en nieuwe processen.
De Warmbandwalserij en de Dompelverzinklijn 3 of Product Application hebben we van dichtbij kunnen aanschouwen. Het was ongekend!

    Donald Voskuil

Een prachtig bedrijfsbezoek, dat mede dankzij de gastvrijheid van Donald Voskuil en de rest van het team van Tata Steel, zeer succesvol verliep en weer een speciale plaats verdient in de analen van BeterBusiness. Dankzij de medewerking van Walter de Wit, van de directie Jan de Wit Group, maakte de VIP-bus van dit vervoersbedrijf deze bijeenkomst compleet.

Voor een impressie van deze bijeenkomst, klik hier voor alle foto’s van Reinout van Roekel. Heeft u interesse voor deze foto’s, stuur dan een mail naar info@beterbusiness.nl.
Wilt u meer weten van Reinout zijn werk, bezoek dan zijn website.

Tata Steel              Jan de Wit Group

Jaaragenda