Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief
te ontvangen:

Voorwoord Brigitte!

Steeds meer ondernemers weten BeterBusiness te waarderen en zien hun business kansen toenemen door partner te worden. We verwelkomen Intercel bij ons platform. Wij stellen het bedrijf graag aan u voor.

“Je hoeft niet ver te slaan om ver te komen.” Een mooie uitdrukking op de green van De Houtrak. U leest een korte impressie van dit partnerbezoek bij Golfclub Houtrak met de mooie foto’s van Onno van Middelkoop. Ook even extra de schijnwerpers op de hoffotograaf van BeterBusiness.
 
Bent u benieuwd naar ‘Zakelijk Haarlem’ op 22 mei? Dit live radio en TV programma van RTV Haarlem 105 is voor iedereen toegankelijk. Voor partners van BeterBusiness is er vooraf het jaarlijkse Asperges Diner.
 
Zijn Garantie banen een lust of een last? Over dit onderwerp leest u wat er gaat gebeuren op 3 juli op de zomerbijeenkomst bij Teva Pharmachemie. 

Voordat u de nieuwsbrieven van de partners kunt lezen, nog even een speciale tip. Van 30 juni t/m 9 juli vind weer de Koorbiënnale plaats. Een groot publiek wordt bereikt. Wilt u adverteren neem, dan contact op met Claire Reeves, 06-25091001, Clairereeves@koorbiennale.nl.
 
Veel leesplezier!
Brigitte

Jaaragenda